Go Back
+ servings
Hjemmebagte boller uden æg

Opskrift på hjemmebagte boller uden æg

Peter EistrupPeter Eistrup
Det kan være svært at finde opskrifter på boller uden æg, som samtidig er smagfulde. Derfor er jeg kæmpe fan af lige præcis denne opskrift, da man faktisk ikke kan smage. at der ikke er æg med i opskriften. ☺
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Hævetid 20 minutter
Samlet tid 1 time
Ret Brød
Antal 24 stk.
Kalorier 202 kcal

Equipment

  • Bagestålet (youtube)
  • Bagestålet+Kombispaden
  • Bagestålet
  • Kombispaden

Ingredienser
  

  • 5 dl. lunkent vand
  • 100 gr. gær
  • 100 gr. margarine Margarinen skal være blød
  • 100 gr. sukker
  • 2 knsp. salt
  • 1 kg. hvedemel

Sådan gør du
 

  • Start med at blande lunkent vand og gær i en skål.
  • Tilføj mel, sukker, salt og smør. Bland det hele godt sammen.
  • Lad dejen hæve i ca. 20 minutter.
  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Når dejen er hævet, deles den i ca. 24 stykker. 70-75 gr. pr. bolle.
  • Bollerne fordeles på to bageplader.
  • Bag bollerne i 15-20 minutter.
  • Servér dem med smør eller andet.

Nutrition

Calories: 202kcalCarbohydrates: 37gProtein: 5gFat: 4gSaturated Fat: 1gSodium: 75mgPotassium: 71mgFiber: 1gSugar: 4gVitamin A: 149IUVitamin C: 1mgCalcium: 9mgIron: 2mg
Tried this recipe?Let us know how it was!