Go Back
+ servings
Hakkebøf med bløde løg - mine-madopskrifter.dk

Opskrift på hakkebøf med bløde løg

Peter EistrupPeter Eistrup
Skal man nævne en klassiker i blandt mange af Danmarks utallige nationalretter, så vil hakkebøf med bløde løg utvivlsomt være en af dem. Denne ærkedanske ret er nem at lave og smager himmelsk! Denne opskrift er med hvide kartofler, brun sovs og grønne ærter.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 50 minutter
Samlet tid 1 time 10 minutter
Ret Aftensmad
Antal 2 personer
Kalorier 1102 kcal

Ingredienser
  

  • 500 gr. hakket oksekød
  • 2 stk. løg
  • 500 gr. kartofler
  • 20 gr. Smør
  • 5 dl. frosne ærter
  • Mel
  • Salt
  • Peber

Sådan gør du
 

  • Kog vand i en gryde til kartoflerne.
  • Skræl kartoflerne og smid dem i gryden med det kogende vand. Kog dem til de er færdige.
  • Smelt smørret på en varm pande.
  • Form fire bøffer og krydr dem med salt og peber.
  • Når smørret er smeltet, så steg bøfferne på begge sider til de bliver stegt som ønsket.
  • Kog ærterne.
  • Skær løgene ud i strimler og smid dem på panden med bøfferne til de er bløde.
  • Lav en brun opbagt sov.
  • Når sovsen er færdig serveres retten.

Nutrition

Calories: 1102kcalCarbohydrates: 80gProtein: 62gFat: 59gSaturated Fat: 21gTrans Fat: 3gCholesterol: 178mgSodium: 289mgPotassium: 2343mgFiber: 18gSugar: 16gVitamin A: 2275IUVitamin C: 149mgCalcium: 141mgIron: 10mg
Tried this recipe?Let us know how it was!