Go Back
+ servings
blomkålsmos

Opskrift på blomkålsmos med pikantost

Mia-JesperMia-Jesper
Sundt og lækkert tilbehør eks. til kylling
Ingen bedømmelse endnu
Tilb. tid 45 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Tilbehør
Antal 2 personer
Kalorier 444 kcal

Ingredienser
  

  • 1 blomkålshoved
  • 100 gr. pikantost
  • 100 gr. cheddar ost
  • Salt Efter behag
  • Peber Efter behag

Sådan gør du
 

  • Fjer stok og blade fra blomkål og skær den i buketter.
  • Kog blomkålsbuketterne i let saltet vand i ca. -10-12 min. eller indtil de er møre
  • Pikantost og 50g cheddar puttes i en stor skål
  • Dræn blomkålene for vand og hæld dem over i skålen. Mos med en gaffel eller en elpisker indtil blomkålene har den konsistens, der passer dig.
  • Hæld blandingen over en smurt ovnfast skål og drys resten af cheddarosten på toppen
  • Bag blomkålsmosen midt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter

Nutrition

Calories: 444kcalCarbohydrates: 17gProtein: 21gFat: 34gSaturated Fat: 20gCholesterol: 108mgSodium: 557mgPotassium: 978mgFiber: 6gSugar: 7gVitamin A: 1173IUVitamin C: 139mgCalcium: 473mgIron: 2mg
Tried this recipe?Let us know how it was!