Go Back
+ servings

Opskrift på crumblecake

Peter EistrupPeter Eistrup
Crumblecake er en nem og meget hurtig dessert at lave. Du kan forberede kagen flere timer før den skal spises, stille den i køleskabet og først bage den, lige inden den skal serveres.
Ingen bedømmelse endnu
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet tid 45 minutter
Ret Dessert
Antal 4 personer
Kalorier 386 kcal

Ingredienser
  

  • 2 stk. æbler
  • ½ ds. ferskner
  • 1 håndfuld frosne hindbær
  • 100 gr. smeltet smør
  • 100 gr. havregryn
  • 100 gr. sukker
  • 100 gr. mel

Creme

  • 2 dl. creme fraiche
  • ½ tsk. vaniljesukker

Sådan gør du
 

  • Hvis du vil servere kagen med det samme, så start med at tænde ovnen på 200 grader.
  • Smelt smørret i en lille gryde ved lav varme.
  • Mens smørret smeltes, så skæres æbler øjne ud i tynde skiver. Fersknerne skæres ud i tynde både.
  • Læg æblerne i bunden af et ildfast tærtefad og fersknerne ovenpå. Tag de frosne hindbær og drys dem ovenpå.
  • Hæld havregryn, sukker og mel i gryden med smørret og bland det hele godt sammen.
  • Fordel blandingen over frugterne i tærtefadet.
  • Sæt kagen i ovnen og bag i 30 minutter.
  • Mens kagen bages, så blandes cremen
  • Bland creme fraiche og vaniljesukker sammen i en lille skål.
  • Når kagen er bagt færdig, er den klar til at blive serveret.

Nutrition

Calories: 386kcalCarbohydrates: 47gProtein: 3gFat: 21gSaturated Fat: 13gTrans Fat: 1gCholesterol: 54mgSodium: 180mgPotassium: 52mgFiber: 1gSugar: 25gVitamin A: 626IUVitamin C: 1mgCalcium: 12mgIron: 1mg
Tried this recipe?Let us know how it was!