Start med at tænde ovnen på 190 grader. Det er vigtigt, at det ikke er varmluft.
Smelt smøret i en kasserolle og lad det efterfølgende køle af.
Pisk så æg og sukker sammen i en skål, til det er hvidt, tykt og skummende med en elpisker eller i en køkkenmaskine.
Rør sukker, hvedemel, vaniljesukker, kakao og bagepulver sammen i en skål for sig.
Skiftevis tilsættes mælk og de tørre ingredienser æggemassen. Tilsæt de tørre ingredienser gennem en sigte for at undgå klumper. Det hele gøres ved hjælp af en grydeske, men sørg for, at der ikke røres kraftigt.
Til sidst så tilføjes den afkølede margarine. Også her vendes det med en grydeske.
Kom bagepapir i en 20×30 cm bradepande og hæld dejen i.
Bag kagen i ca. 25 minutter.
Når kagen er bagt færdig, skal den stå indtil den er afkølet.